waar het kan, moet je met de toverstok zwaaien

Minke’s Magic

foto's

"Supermooie foto's weer. Wil je die ook voor mij maken?"

kledingkast

“Oooh jouw kledingkast, zo overzichtelijk en uitnodigend. Kan je dat ook met mijn kledingkast komen doen?”

organizen

"Mijn zolder is zo’n chaos. Wil jij zorgen dat de paaseieren niet op mijn hoofd vallen als ik de kerstballen wil pakken?"

meedenken

"Daar zou ik zelf nou nooit op komen. Kan je ook een keer met mij meedenken?"

foto's

"Supermooie foto's weer. Wil je die ook voor mij maken?"

organizen

"Mijn zolder is zo’n chaos. Wil jij zorgen dat de paaseieren niet op mijn hoofd vallen als ik de kerstballen wil pakken?"

kledingkast

“Oooh jouw kledingkast, zo overzichtelijk en uitnodigend. Kan je dat ook met mijn kledingkast komen doen?”

meedenken

"Daar zou ik zelf nou nooit op komen. Kan je ook een keer met mij meedenken?"

De afgelopen jaren kwamen deze vragen allemaal voorbij en daarom heb ik nu Minke’s Magic voor jou bedacht! Want behalve goochelen met woorden, kan ik dat ook met beeld, kledingkasten, kamers en ideeën. Mijn magic op een rijtje:

FOTO’S

MIJN BLIK JOUW BEELD: IK MAAK FOTO’S VOOR JOU

De foto’s die ik maak (volg je me al op instagram? Daar zie je hoe ik fotografeer) krijgen altijd veel complimenten. Dat ik anders kijk. Dat ik een koffie net even anders weet te schuiven, zodat het beeld dat ook wordt. En dat als iemand dezelfde koffie op de foto zet, dat nooit zo’n Minke-foto wordt als iemand zou willen. Dus heb ik MIJN BLIK JOUW BEELD voor je bedacht!

Voor € 75 (ex btw)* kom ik een uur vanuit mijn oogpunt met mijn i-Phone bij jou fotograferen. Op je werkplek, bij je thuis of waar jij foto’s gemaakt wilt hebben. Daarna zoek ik de mooiste 10 beelden voor jou uit, die je op jouw social media kanalen kunt gebruiken.

* deze prijs is voor Hilversum en omstreken. Verder weg of meer uur kan ook, dan overleggen we even over de prijs.

KLEDINGKAST

opruimen & stylen

Ook de magie van een overzichtelijke, uitnodigende kledingkast heb ik in mijn vingers. Dat wordt iedere ochtend in je eigen kledingkast shoppen en altijd het leukste aantrekken dat er is! Voor € 50 (ex btw)* per uur kom ik jouw kledingkast opruimen en stylen. En dat kan ik ook met de kinderkledingkast of een andere plek doen waar je mijn organizing magic kunt gebruiken. Ik tover het voor je om!

* deze prijs is voor Hilversum en omstreken. Omdat geen kast hetzelfde is, kunnen we vooraf via videobellen overleggen over het verwachte aantal uur.

REVIEW

“Eindelijk, na jaren had ik mijn felbegeerde inloopkast. Maar hoe richt je die in!? Ik had geen idee. Gelukkig was daar Minke. Ze helpt orde in de chaos te scheppen, kijkt kritisch naar welke kleding iets voor je doet en waar je beter afscheid van kunt nemen. Maar het allerfijnste aan haar hulp vind ik dat ze zich verdiept in wat voor type je bent en welke methode het beste werkt om je kast netjes te hóuden. Ze reikt mogelijkheden aan maar als je geen type bent om je kleding op kleur gesorteerd te houden zal ze je dat ook zeker afraden. Inmiddels ben ik een jaar verder en mijn kast is nog steeds overzichtelijk en opgeruimd.”

organizen

van kelder tot zolder

Als de paaseieren je om je oren vliegen als je de kerstballen van zolder wilt pakken, dan kom ik graag to the rescue. Ik help je om weer ruimte op zolder, de kelderkast of waar je die maar nodig hebt terug te krijgen. Voor € 50 (ex btw)* per uur kom ik bij jou thuis organizen. Dit kunnen we ook afspreken voor een dagdeel of hele dag.

*deze prijs is voor Hilversum en omstreken. Verder weg kan ook, dan overleggen we even over de prijs.

REVIEW

“Waar moet ik beginnen? Dat dacht ik toen de verhuizers wegreden. Daar stond ik dan, in mijn nieuwe appartement, omringd door dozen, bakken en tassen. Gelukkig had ik Minke. Zij begon gewoon. En op een heel prettige, vrolijke en ongedwongen manier zorgde zij dat in no-time mijn thuis tevoorschijn kwam. Op een schijnbaar intuïtieve, maar ondertussen zeer systematische wijze nam zij alle obstakels weg. Doorpakkend waar nodig, en tegelijk voldoende ruimte overlatend voor mijn eigen inbreng. Ik ben nog elke dag blij met hoe mijn huis eruitziet. Ik woon op de zevende verdieping, en dankzij Minke is dat nu de zevende hemel!”

meedenken

INSPIRATIE ONDER EEN DAKJE VAN MELK

Aan mijn eettafel ontstaan vaak de leukste ideeën. Voor mezelf, maar ook voor anderen. Als je een keer wilt aanschuiven voor een tafelsessie om met me te sparren met een koffie onder een dakje van melk, komen we zeker op nieuwe ideeën. Misschien ben je een nieuw bedrijf aan het opstarten, of kan je bestaande bedrijf wel wat nieuwe input gebruiken? Of we bedenken content voor op jouw social media of onderwerpen voor blogs of iets heel anders waar je mijn magische gedachten bij kunt gebruiken. Of of of, supertof. Voor € 75 (ex btw) doe ik vooraf een intake per mail en sparren we een uur bij mij aan tafel en app je me vast en zeker “Ik zit weer vol inspiratie!”