Algemene voorwaarden

Copyright

Op alle uitgaven zit copyright en beeldrecht van Minke Maat woord en beeld. Ook de inhoud van deze site www.minkemaat.nl is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Minke Maat woord en beeld. Wil je een gedicht dat je op de website, via social media of in een van mijn boeken leest voor eigen doeleinden gebruiken, zoals voor op een geboortekaartje of (t)rouwkaart? Neem dan op even contact met mij en bij het overnemen van een gedicht mijn naam Minke Maat vermelden.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Minke Maat woord en beeld en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Minke Maat woord en beeld en jou. Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Minke Maat woord en beeld.

Prijzen en kosten

De prijzen op www.minkemaat.nl zijn inclusief het geldige hoge of lage BTW percentage en exclusief verzend- en eventuele administratiekosten. Bij prijswijzigingen en/of – verhogingen gelden de tarieven die op dat moment op www.minkemaat.nl vermeld staan.

Bezorgadres en leveringsservice

Verzendkosten voor kaarten zijn in Nederland € 1,50, voor boeken € 4,50. Bij je bestelling vanaf € 30 (inclusief BTW, exclusief verzendkosten) is verzending binnen Nederland gratis.

Verzendkosten voor kaarten naar alle andere EU-landen zijn € 4,50, voor boeken € 11,50.

Verzendkosten buiten de EU bedragen € 11,50.

Levering

Ik doe mijn uiterste best de bestelling met de grootste zorgvuldigheid en zo snel mogelijk uit te voeren. Liefst feestelijk verpakt!

Totstandkoming van de overeenkomst

Ik heb het recht een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Minke Maat woord en beeld /v.o.f. Lapanouse
Loosdrechtseweg 168
1215 KC Hilversum
info@minkemaat.nl

K.v.K nummer: 56835434
BTW nummer: NL 852 324 091 B01
IBAN: NL80 KNAB 0255 8600 21