REDACTIE | TEKST | STRIPPENKAART | SOCIALS

REDIGEREN

Als ik een tekst lees, corrigeer ik eigenlijk altijd meteen mee. Ik sta bekend om mijn oog voor detail en ga voor foutloze teksten. Dat kan voor lange teksten zijn of juist voor kort en krachtig – en dan is mijn strippenkaart (zie verderop) misschien geschikt voor jou.

TEKSTSCHRIJVEN & VERTALEN

Ik schrijf teksten voor op websites, blogs, nieuwsbrieven of waar jij maar tekst voor nodig hebt. Ook vertaal ik teksten vanuit het Engels naar het Nederlands of andersom.

POƋZIE & WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Op de poƫzie-pagina lees je alles over mijn gedichten. Mijn gedichten op maat schrijf ik ook voor ondernemers of bedrijven. Dat kunnen mooie woorden voor in de etalage of vitrine zijn of als relatiegeschenk in een Kerst- of zomerpakket. Op een mooie kaart om uit te delen tijdens een event. En behalve het schrijven van het gedicht kan ik ook de vormgeving en het drukwerk ervan doen.

Ook leuk: ik kan online of op locatie komen om een workshop poƫzie te geven.

STRIPPENKAART

Heb je met regelmaat kortere teksten die ik even voor je kan nalopen? Dan is mijn strippenkaart ietsĀ  voor jou. Je koopt 10 strippen voor ā‚¬ 75 (ex btw) en kunt me ad hoc vragen om met je mee te kijken naar je tekst, post op social media of iets anders waarvoor je mijn oog even voor nodig hebt.

MEEDENKEN & SOCIAL MEDIA

Meedenken, meekijken, samen op ideeƫn en mooie vondsten komen, dat ligt me goed. Ik help je graag met het bedenken van pakkende titels, mooie nieuwsbrieven of inspirerende content op je social media. Wil je voor dat laatste ook hulp of tips bij het gebruik van je socials? Of heb je een leuk product dat ik op mijn eigen social media voor je kan influencen? Laat het me weten!

UITGEVEN

Ik gaf mijn eigen vier boeken in eigen beheer uit en als jij ook boek wilt schrijven, kan ik je van begin tot eind of met een deel ervan helpen. Als redacteur van je tekst en met de vormgeving van de omslag en het binnenwerk. Ik werk samen met een drukkerij in Hilversum en kan het boek voor je uitgeven bij onze eigen Uitgeverij Lapanouse als je dat wilt.

PORTFOLIO

SpinMaster, de Familie Pos Collection, de Beautybank, de HelloKittyLamp en de Rocketlamp van Elfabase, Visueel Vertoon, MnPakkieAn, Flinders Design, Van Haren, Brandfield, Lapanouse Music, Grumpy Dutch, Domus Magnus, Alzheimer Nederland, Spruyt & ko, Yo Magazine, Nobilia Sieradenatelier, Gemeente Hilversum, Gemeente Zaltbommel, Poƫzie aan de Brink Laren, de Kostuumfabriek, Tuinen Mol, tomster.tv en De Fuego Methode.