REDACTIE | TEKST | SOCIAL MEDIA | STRIPPENKAART

Behalve poëzie schrijf ik ook zakelijke teksten. Neem contact met mij op voor de tarieven voor het schrijven van teksten voor websites, nieuwsbrieven, blogs of waar je maar tekst voor nodig hebt. En ook voor redactiewerk of vertalingen en juist ook het schrijven van een gedicht voor zakelijk gebruik. Wel eens aan gedacht?!

REDACTIE

Ik heb een scherp en snel oog en hou van foutloze teksten zonder dubbele spaties of spelfouten.

SCHRIJVEN – POEZIE

Mijn gedichten schrijf ik ook op maat voor BEDRIJVEN. Mooie woorden voor in de etalages of vitrines. Als relatiegeschenk in een Kerstpakket. Op een ansichtkaart om uit te delen tijdens een event. Behalve het schrijven van het gedicht op maat kan ik ook de vormgeving en het drukwerk verzorgen. Prijs op aanvraag.

SCHRIJVEN – ZAKELIJKE TEKST

Teksten voor op websites, productteksten, blogs, nieuwsbrieven en meer.

VERTALEN

Vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands of andersom.

MEEDENKEN

Meedenken, meekijken, samen op ideeën en mooie vondsten komen voor jouw teksten. Denk aan titels, nieuwsbrieven, content voor op social media, hashtags etc.

SOCIAL MEDIA

Wil je wat hulp bij het leren werken met Instagram en Facebook en wil je inspiratie voor content die je erop kunt zetten? Ik geef je ook graag tips voor leuke aanhakers zodat jouw feed bij de tijd blijft.

Strippenkaart
Strippenkaart

STRIPPENKAART

Ik werk niet alleen per uur, maar ook met een strippenkaart. Je koopt 10 strippen voor € 75 (ex btw) en kunt me ad hoc korte vragen stellen om met je mee te kijken naar een tekst voor in je nieuwsbrief, de tekst voor een nieuw product of pagina op je website, een blog, een post voor op je social media, een vertaling (die ik ook voor je kan doen: Engels – NL – Engels) of iets anders met teksten waar je mijn inspiratie & oog even voor nodig hebt!

UITGEVEN

Ik heb zelf vier boeken in (grotendeels) eigen beheer uitgegeven. De drempel om zelf een boek te schrijven en te publiceren voelt soms wat hoog. Als jij een boek wilt schrijven, kan ik je helpen bij het schrijven en structureren van je manuscript. Je inspireren, motiveren en met je meedenken over bijvoorbeeld de titel en een goede opbouw van je boek. Ook voor redactie van de tekst en de vormgeving van omslag en binnenwerk kun je bij mij en PiM terecht. Ik werk samen met een fijne drukkerij en kan het boek voor je uitgeven bij mijn eigen Uitgeverij Lapanouse als je dat wilt. De trots die je voelt als je een doos met eigen boeken in handen hebt!

PORTFOLIO

Ik schreef & schrijf en dacht & denk voor: SpinMaster, de Familie Pos Collection, de Beautybank, de HelloKittyLamp en de Rocketlamp van Elfabase, Visueel Vertoon, MnPakkieAn, Flinders Design, Van Haren, Brandfield, Lapanouse Music, Grumpy Dutch, Domus Magnus, Alzheimer Nederland, Spruyt & ko, Yo Magazine, Nobilia Sieradenatelier, Gemeente Hilversum, Gemeente Zaltbommel, Poëzie aan de Brink Laren, de Kostuumfabriek, Tuinen Mol, tomster.tv en De Fuego Methode.