Minke

WOORD & BEELD

Het ogenschijnlijk kleine, het alledaagse glans geven. Daarin zit mijn magie. Wat ik om me heen zie inspireert me om onder woorden en in beeld te brengen, hier in mijn blogs en op Instagram. Je vindt me daar als @minkemaat en in de beelden op mijn feed kun je zien hóe ik dat doe, het alledaagse glans geven.

Daarover vertel ik regelmatig op mijn Stories, terwijl ik  koffie onder een dakje van melk drink. Meestal uit een glas met een gouden randje. Af en toe popt er een gast op waarmee ik een dubbelgesprek heb. En ook kun je hier af en toe mijn man Piet, onze dochters Do en Billy en onze Duitse Staande hond Teddy in beeld zien.

Leuk als je een keer meekijkt naar mijn alledag. Zo leer je me beter kennen en weet je of wat je hier op mijn website aan mogelijkheden in woord en beeld vindt iets voor jou kan zijn. Of je nou een boek of een kaart van mij wilt kopen of gebruik wilt maken van een van mijn teksttalenten of me op jouw werkplek uitnodigt om daar anders dan andere foto’s te maken. Want hoe vaak ik het niet heb gehoord: “Jij kijkt altijd zo prachtig anders naar wat ik zelf zie”.

We kunnen ook samen een keer eerst koffiedrinken als je wilt weten waarvoor je mij precies kunt inzetten. Want zoals je op mijn website ziet, kan dat van alles zijn. Mijn achternaam is niet voor niets (op) Maat. Maar let op…

MAGIC

Ik ben ook dol op fashion en styling. En ook dat juist van de alledag. Voor mij zit de magie erin om jouw kleding net even iets anders te combineren, je kledingkast op een andere manier te organiseren of om leuke kleine hoekjes te maken in je huis voor nieuwe inspiratie voor jou. Ook hierin geef ik jouw dag graag glans. Kijk op Minke’s Magic voor meer informatie hierover.

Kijk ondertussen zomaar wat om je heen. Dan zie jij het ook.

Minke