Minke

Minke Maat en het woordspelWOORD & BEELD

Het ogenschijnlijk kleine, het alledaagse glans geven. Daarin zit mijn magie. Wat ik om me heen zie inspireert me om onder woorden en in beeld te brengen, hier in mijn blogs en op Instagram. Je vindt me daar als @minkemaat. Leuk als je me volgt!

Ik kom regelmatig in Stories en Reels voorbij en laat je zien hóe ik dat doe, het alledaagse glans geven. Vaak terwijl ik  koffie onder een dakje van melk drink of bezig ben met het woordspel. Heel leuk als je een keer meekijkt naar mijn alledag. Zo leer je mij als persoon beter kennen en weet je of wat je hier op mijn website aan mogelijkheden in woord en beeld vindt iets voor jou kan zijn.

Of je nou een boek of een kaart van mij wilt kopen of gebruik wilt maken van een van mijn teksttalenten of door mij anders dan andere foto’s te maken. Want hoe vaak ik het niet heb gehoord: “Jij kijkt altijd zo treffend anders naar wat ik zelf zie”.

We kunnen ook samen een keer eerst koffiedrinken als je wilt weten waarvoor je mij precies kunt inzetten. Want zoals je op mijn website ziet, kan dat van alles zijn. Mijn achternaam is niet voor niets (op) Maat. Maar let op…

ER IS MEER

Ik ben ook dol op fashion en styling. En ook dat juist van de alledag. Voor mij zit de magie erin om jouw kleding net even iets anders te combineren, je kledingkast op een andere manier te organiseren of om leuke kleine hoekjes te maken in je huis voor nieuwe inspiratie voor jou. Ook hierin geef ik jouw dag graag glans, zie Minke’s Magic.

Kijk ondertussen zomaar wat om je heen. Dan zie jij het ook.

Minke