Minke:

dichter | tekstschrijver | redacteur | eindredacteur | uitgever | social media | inspiratie

Ik hou ervan om het ogenschijnlijk kleine, het alledaagse glans te geven. In mijn blogs, in mijn gedichten op de poëziekaarten en in de boeken en als gedichten/mooie woorden op bestelling. Ik laat ze samen met mijn zus & goudsmid Sanne als MaatKwadraat samensmelten met sieraden tot poësieraden, geef ze muziek in songteksten en schilder ze in kleur op doek. Daarnaast zet ik mijn schrijverstalent zakelijk in. Ik ben dol op het redigeren, schrijven en ook vertalen van teksten. En ook voor leuke berichten op jouw social media draai ik mijn hand niet om.

Boeken, kaarten, songs en poësieraden

Mijn gedichten vind je terug op mijn poëziekaarten en in de vier boeken. Meifeest, Een kus op je gedachten, Water op pootjes en Het is overal. En ook op muziek. Componist/producer Fanuel Coenraad schrijft de mooiste melodieën bij mijn poëzie, waarmee we ook op toernee gaan. Voor ons eigen muzieklabel Lapanouse Music schrijven we Engelstalige songs zoals ‘Just say the words‘, ‘Een kus op je gedachten‘ of ‘I’ll be here‘.

MAATwerk

Ook schrijf ik teksten in opdracht en maak ik gedichten op maat: passende woorden voor op een trouwkaart, een geboortekaartje, een rouwgedicht voor op een afscheidskaart of een in memoriam. En wat denk je van een lief gedicht op Valentijnsdag of waarderende woorden voor de liefste moeder op Moederdag? De mooiste woorden voor jullie trouwgelofte? Om iemand een hart onder de riem steken of een gedicht speciaal voor jezelf? Ik schrijf de passende woorden op MAAT voor jou en jij krijgt ze mooi vormgegeven in jouw mailbox of echte brievenbus. Dit doe ik ook voor bedrijven, zie: zakelijk schrijven.

Portfolio

Ik schreef & schrijf en dacht & denk voor:

SpinMaster, de Familie Pos Collection, de Beautybank, de HelloKittyLamp en de Rocketlamp van Elfabase, Visueel Vertoon, MnPakkieAn, Flinders Design, Van Haren, Brandfield, Lapanouse Music, Grumpy Dutch, Domus Magnus, Alzheimer Nederland, Spruyt & ko, Yo Magazine, Nobilia Sieradenatelier, Gemeente Hilversum, Gemeente Zaltbommel, Poëzie aan de Brink Laren, de Kostuumfabriek, Tuinen Mol en De Fuego Methode.