Minke:

WOORD & BEELD

Het ogenschijnlijk kleine, het alledaagse glans geven. Daarin zit mijn magie. Wat ik om me heen zie inspireert me om onder woorden en in beeld te brengen, hier in mijn blogs en op Instagram. Je vindt me daar als @minkes_magic en in de beelden op mijn insta-feed kun je zien hóe ik dat doe, het alledaagse glans geven.

Ook kun je me er (bijna) iedere ochtend live in de InstaStories ontmoeten als ik om 10 uur koffie onder een dakje van melk drink in en met mijn ‘Morning Angels Live’. Meestal uit een glas met een gouden randje. Af en toe popt er een gast op waarmee ik een dubbelgesprek heb. En ook kun je regelmatig mijn man Piet, onze kinderen Donald en Billy en onze Duitse Staande hond Teddy in beeld in verwachten.

Leuk als je een keer meekijkt naar mijn alledag! Zo leer je me beter kennen en weet je of wat je hier op mijn website aan mogelijkheden in woord en beeld vindt iets voor jou kan zijn. Of je nou een boek of een kaart van mij wilt kopen of gebruik wilt maken van een van mijn tekst-talenten of me op jouw werkplek uitnodigt om daar anders dan andere foto’s te maken.

We kunnen ook samen een keer eerst aan de (online) koffie, als je wilt weten waarvoor je mij precies kunt inzetten. Want zoals je op mijn website ziet, kan dat van alles zijn. Mijn achternaam is niet voor niets (op) Maat. Maar let op…

MAGIC

Ik tover nóg iets uit mijn hoge hoed. Want ik ben ook dol op fashion en styling. En ook dat juist van de alledag. Voor mij zit de magie erin om jouw kleding net even iets anders te combineren, je kledingkast op een andere manier te organiseren of om leuke kleine hoekjes te maken in je huis voor nieuwe inspiratie voor jou. Ook hierin geef ik jouw dag graag glans. Meer over deze magische mogelijkheden vind je onder de knop Minke’s Magic helemaal boven op deze pagina.

Kijk ondertussen zomaar wat om je heen. Dan zie jij het ook.

🪄 Minke