poëzie

Kaarten, boeken en op maat

Mijn poëzie vind je terug op mijn poëziekaarten. Ik heb dubbele kaarten waarop mijn schilderijen met mijn woorden zijn gecombineerd. Of enkele kaarten waarbij ik de poëzie vormgeef door met kleuren en lettertypes te spelen.

Mijn poëzie lees je verder in mijn vier boeken. ‘Meifeest’, ‘Een kus op je gedachten’, ‘Water op pootjes’ en ‘Het is overal’. En ook schrijf ik gedichten op maat. Voor op een trouwkaart of een geboortekaartje, een rouwgedicht voor op de kaart of een in memoriam. Voor op Valentijnsdag en Moederdag? Om iemand een hart onder de riem steken of als gedicht speciaal voor jezelf. Ik schrijf de passende woorden op MAAT voor jou.

Poëzie op maat

Wil je een gedicht bestellen? Stuur dan een e-mail waarom je juist dat gedicht wilt laten schrijven en waarover het gedicht moet gaan. Liefst in meer dan een paar woorden. Vertel ook waarvoor het gedicht gebruikt gaat worden, zodat ik daar met de lengte van het gedicht rekening mee kan houden. Je ontvangt het gedicht per post thuis, geprint op bijzonder papier.

Songs en poësieraden

Mijn poëzie staat ook op muziek in de songs van ‘Het is overal – poëzie op muziek‘. Ook schrijf ik songteksten voor Lapanouse Music. En samen met mijn zus en goudsmid Sanne combineren we poëzie en sieraden tot poësieraden.

woord in beeld