Het is overal – poëzie op muziek

 

Als ik naar je kijk - Het is overal
Als ik naar je kijk – Het is overal

De mooiste woorden die Minke Maat schrijft, zet Fanuel Coenraad op muziek. Toen Fanuel de gedichten van Minke las, volgde de bijpassende muziek als vanzelf. En samen schrijven ze nu aan een album. Daarop zingen verschillende zangeressen de liedjes in, begeleid door verschillende instrumenten als piano, gitaar, viool en cello. Natuurlijk komen er steeds ook prachtige beelden bij als videoclips. Het is overal, dus ook in je oren en ogen!

Dat ben jij - Het is overal
Dat ben jij – Het is overal

Op YouTube laten we je graag voorbeelden zien van onze muziek. Kijk en luister bijvoorbeeld het nummer ‘Dat ben jij‘. Dit schreven we op maat voor de styled shoot ‘Natuurlijk trouwen’, georganiseerd door weddingplanner Elsker Livet. En wat vinden jullie van ‘Als ik naar je kijk‘, ook zo’n prachtig lied over de liefde. Of ‘Oh Hunny Bunny‘, ook over liefde, maar dan anders.

Maatwerk

We kunnen ook op maat een song componeren, voor op een bruiloft of andere gelegenheid. We vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden.

Social Media

Je kunt ‘Het is overal’ volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Leuk als je daar fan wordt of je abonneert op ons kanaal (via Lapanouse Music, ons platenlabel). En wil je het boek waar het allemaal mee begonnen is al lekker lezen? Dat kun je hier bestellen.

Feestelijk verpakt boek 'Het is overal' - Minke Maat
Feestelijk verpakt boek ‘Het is overal’ – Minke Maat

 

 

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]