AMELAND

De voorjaarsvakantie vroeg om Ameland. In drie kwartier met een heel aantal bochten door de vaargeul naar mijn favoriete Waddeneiland. Heen op de Oerd, terug met de Sier. In de haven de meeuwen en de fietsen die we dit keer niet huurden. Onze Landrover Mike was deze week ons rijdende dak onder alle regen. En de soms zonneschijn, met af en toe een prachtige regenboog.

Mike liet ons eerst uitslapen, ontbijten met Amelander poffen (ken je die?!) en koffies onder een dakje van melk. Daarna stapten we graag bij hem in om voor Mike on the Road mooie beelden te schieten [als je op zijn naam klikt, kom je op zijn eigen Instagram!]. Hij bracht ons van Hollum naar Ballum en van Nes tot Buren. Hij had Oer-end hard door willen four by fouren, maar nee, naar het Oerd mocht hij toch echt niet verder.

Wel naar de vuurtoren die deze hele week ook overdag haar licht liet flitsen over het eiland en omstreken en waar Mike trouw onderaan op ons bleef wachten. En naar de leukste bushokjes voor fotoshoots. Hij reed ons van strandtent naar strandtent en uiteindelijk weer terug naar de haven. Hij had net als wij best nog langer willen blijven, maar school riep. En wij: ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’

Die vind je op mijn Instagram pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *