AMSTERDAM

minke drinkt koffie Samen met de zus een dagje op pad is áltijd een goed idee. We gingen in Amsterdam op koffie, op de foto en op de vouw- en OV-fiets. Die laatste huurden we in een ubercoole fietsenstalling tegenover het CS. Waar het om er te komen bijna verder lopen was binnen het gebouw dan fietsen door heel Amsterdam 🙂

De fiets van het slot halen in de stalling lukte uiteindelijk na heel wat piepjes en op-en-neren van de OV-kaart. De fiets later weer op slot zetten bij de eerste koffiespot was lastiger. Maar, blieppp, ping en heee daar gaat ie, uiteindelijk toch gelukt. Dus ben ik tussendoor eeeeven benieuwd: lukt dat JOU al wel met gemak? Want met-zonder-sleutel als het nieuwe op en van het slot doen van een fiets, ik vónd er wat van…

minke maat ligt op een graffiti ondergrond in de amsterdam graffiti fun hall of fameDe koffie was makkelijker gezet. En ook op de foto. En na een tweede bakkie klikte de fiets na wat ge-*&%^ toch weer open en gingen we doooooor! Via volop leuke shops en straatjes in Oost over de bruggen naar Noord. Met onderweg een supercoole graffiti spot die om een shoot vroeg. Sanne filmde in het rond, terwijl ik rustig in de graffiti opging. Het complete resultaat zie je in het filmpje op mijn Insta!

Via de prachtige Schellingwouderdijk en uiteindelijk de pont, natuuuurlijk de pont, want daar worden wij allebei zo zo blij van en met de wind in onze haren kwamen we weer terug in het hart van de stad. Waar we het liefst als altijd weer wilden bijboeken. Zo leuk hebben wij het!

Meer lezen over de citytrips van zus Sanne en mij? Samen zijn we MaatKwadraat. En combineren we poëzie met sieraden tot poësieraden. Voor de inspiratie gaan we graag op pad, dat lees je op onze gezamelijke site!

Fotocredits: Sanne Maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *