Behind the scenes: ‘Als je slaapt’

Het is overal, dus ook bij de piano
Het is overal, dus ook bij de piano

‘Minke, we komen er zo even aan. Sabien zingt, ik speel piano en dan vertel jij aan de camera – Piet is toch thuis? – wat we nou precies aan het doen zijn met Het is overal’. En Fanuel hangt weer op 🙂

Binnen 5 minuten staan ze op de stoep en gelukkig schaakt Donald Fanuel eerst nog voor een potje, zodat ik nog even de tijd heb om te bedenken wat ik zal vertellen. Natuurlijk nergens voor nodig, maar toch word ik er een tikkie zenuwachtig van.

Deze week hebben de selfiestick en ik al wel een paar keer geoefend om makkelijk uit mijn woorden te komen terwijl hij mij filmt. Eitje. Maar, met meer mensen om me heen voelt het toch spannender…

En zo geschiedde. Sabien zong. Fanuel speelde. Billy danste. Tommy lag aan hun voeten en de beren luisterden aandachtig naar wat ik vertelde over ‘Het is overal’ en hoe dat nou zo op muziek is gekomen. (Dankje!) Piet zette het filmpje in elkaar en het resultaat kun je hieronder zien of via mijn youtube-kanaal bekijken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *