De M van kilometers maken

De_veters_gestrikt
De veters gestrikt

Zo gaat ie goed ja ja ja, zo gaat ie beter, alweer een kilometer! De afgelopen week zongen we ons vier avonden door de kilometers heen. Op naar de medailles! Toen Billy de brief in handen kreeg (en hem voor het eerst goed zelf kon lezen) met daarop het aanmeldingsstrookje voor de avondvierdaagse kwam ze kordaat uit school gestapt: ik doe dit jaar mee. Want tot haar spijt lieten we de afgelopen keren aan ons voorbijgaan. Haar broer is een minder grote wandelfanaat en dat is al vermoeiend voor je maar een meter gemaakt hebt.

Het vooruitzicht van een Sint Maarten-ervaring met heel veel snoep onderweg (op dan wel pas de laatste avond) maakt dat Donald dit jaar ook zijn veters strikt om twintig kilometer in de benen te komen. Eerst fietsen we in een gezellig lange sliert naar Loosdrecht, dan lopen we dito de paden op de lanen in. Het zijn mooie avondwandelingen met een gezellig clubje, dat zich de lollies met echte fruitsappen en de drop-veters (in het wandelthema) laat smaken. Zo gaat ie goed ja ja ja, zo gaat ie beter, dat was de laatste kilometer!

Days_like_this
Days like this

En van dit ene overbekende liedje neem ik je graag nog even mee naar een hele nieuwe song: ‘Days like this’. Samen met Lisa Imhoff schreef ik de tekst die zij zo prachtig zingt op haar nieuwe single, opgenomen in onze Studio Lapanouse. Je kunt het nieuwe nummer beluisteren via o.a. deze link op Spotify.

Op een mooie week,

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *