De M van Magie. En Mooi Meegenomen

In een magisch atelier
In een magisch atelier

Vorige week mocht ik in het inspirerende atelier van Lavievita mijn poëziekaarten voor de feestdagen op de foto zetten. Vita maakt in haar atelier modellen/poppen om daar stopmotion films mee te maken. Op haar Instagram-feed kun je het hele proces volgen. Hoe ze een kerstbal omtovert tot personage. En dat ook met een peperkoekmannetje en een olijke sneeuwpop doet. Voor haar stopmotion-kerstfilm is ze nog meer karakters aan het maken. Bijzonder knap, ga zelf maar eens kijken!

Het sneeuwlandschap was natuurlijk een uitstekende locatie om mijn vijf kaarten voor de feestdagen te fotograferen. De bezem en de wortel voor Vita’s sneeuwpop pasten heel goed bij de mijne. Plofjes sneeuw lagen er volop. Het dwarrelde wit, goud én inspiratie. Net als op mijn eigen site hier nu. Op mijn eigen Instagram-feed kun je deze week de foto’s die ik maakte volgen.

Mooie woorden van Minke
Mooie woorden van Minke

Omdat ik nu zelf dus al helemaal in de feestdagenstemming ben gekomen, deel ik het magische gevoel dat ik in Vita’s atelier kreeg graag met jou. Je kunt vanaf nu tot en met mijn verjaardag op 2 januari 2019 de poëziekaarten met 18% korting bestellen. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode magie18 en je krijgt je bestelling feestelijk ingepakt thuis. Mooi meegenomen toch? En dan heb je nog alle tijd om zelfs iets moois op de kaart te zetten.

En voor wie graag een persoonlijk gedicht cadeau wil geven deze Sint of Kerst, schrijf ik graag een gedicht op maat. Door deze link te volgen of onder winkel/maatwerk te kijken, lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Maak er een magische week van,

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *