De M van met de meisjes

Muziekmeisjes
Muziekmeisjes

Zonnige dagen en een over en weer logeerpartij, de voorjaarsvakantie is pas net begonnen en nu al geslaagd. Op dag één taxi ik Donald naar zijn neef en neem twee van onze vier nichtjes daar mee naar huis terug. Thuis zijn we, zoals Billy innig verzucht, nu eens alleen met meisjes. En met Tommy, maar dat ligt anders. Want, hoewel die onder de noemer jongens valt, is hij ‘Tommy de hond’.

Het wordt een zaterdagmiddag met de M van make-up, tuurlijk Mag je nog een snoepje en Mogen we even in jullie nieuwe studio kijken? En ook daarop is het antwoord: tuurlijk! Dus wandelen we met Tommy naar Lapanouse Music, bij ons om de hoek, waar Fanuel de microfoons al op meisjeshoogte heeft gezet. Het voelt er net als thuis, dus trek je schoenen uit en neem de hond op schoot. Dat zingt wel zo lekker. Als ook violiste Jessie nog voor opnames komt, krijgen de meisjes een privé-viool-concert waar ze nu eens écht stil van worden.

Hoppa
Hoppa

Daarna huppelen ze door de supermarkt en leer ik dat er behalve lollies en bubblegum ook lollies mét bubblegum inside bestaan. Blow me away. Dat is het leuke van met de meisjes: tijdloos langs de schappen en dingen shoppen die ik normaal niet in mijn mandje doe. Thuis maken we zelf pizza’s en verwonder ik me wederom over wat daar op blijkt te smaken. Als toetje nog meer muziek met de halve finale van The Voice op televisie en dan op matrassen bij elkaar op de kamer dromen van nog morgen weer zo’n leuke dag!

Fijne vakantie,

Minke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *