De M van thermometer: Kunstkoorts

The_100_day_project
The 100 day project

Het kloddert, het klunst, het koortst, het kunst! Komend weekend – zaterdag 5 en zondag 6 oktober – ben ik te gast in Huis ter Hart in Halfweg. Ofwel in het atelier van mijn schilderjuf Geertrui Monshouwer. Zij schildert prachtig precies, ik losjes naïef. En samen nodigen we je van harte uit om tijdens de Kunstkoorts, de open atelierroute door de Groene Buffer, naar ons werk te komen kijken.

Ik neem behalve de schilderijen die je op mijn poëziekaarten ziet ook de mini’s van mijn 100 dagen project mee om je te laten zien. En ik pop ook mijn shop op met boeken en kaarten op. Natuurlijk zijn ook onze schilderijen te koop. Misschien hangt er na volgende week wel een echte Maat of Monshouwer bij jou aan de muur!

Kunstkoorts
Kunstkoorts

Op www.kunstkoorts.nl vind je alle informatie overde deelnemende kunstenaars van de Kunstkoorts. De opening vindt op vrijdagmiddag 4 oktober plaats, mét het voorlezen van het gedicht-op-maat dat ik voor deze route schreef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *