FASHIONLOVER

Morning Angels,

De afgelopen week kon je verschillende outfits op mijn Instagram zien! Net als in de Poëzieweek had ik weer een rek vol outfits te leen van Melinda van MnPakkieAn. Zij heeft een heerlijke fashionzolder in Hilversum, waar je van harte welkom bent om te neuzen tussen haar rekken kleding, sieraden, shoes & tasjes. Aanrader! Ook omdat het de grootste paskamer van Hilversum is en je alle ruimte krijgt om op je gemak te kijken en misschien wel wat out of je box te gaan.

Melinda geeft je graag advies en laat je vaak verrassende combinaties zien! In mijn Morning Angels Live (terug te kijken via de IGTV button op mijn Instagram) liet ik deze weken de kleding zien. Ik voelde me helemaal een model, superleuk! Sommige items heb ik met plezier gehouden! Je kunt alle foto’s terugkijken daar op mijn feed.

Leuk als je MnPakkieAn ook gaat volgen op Insta en het leuke van haar concept is dat ze ook bij jou thuis kan komen! Met een koffer vol inspiratie, die ze zo jouw kast in combineert. Of je bestelt een fashion-box, die je zelf kunt uitpakken en doorpassen bij je thuis. Loving it!

X, Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *