Glittergladiool

Utereg me Stadsie
Utereg me Stadsie

Van Billy kreeg ik voor mijn verjaardag een ‘tickit’ naar Utrecht, dat we tijdens de voorjaarsvakantie inwisselden voor het echte uitstapje. Ze schreef erop dat we ook een pizza zouden kunnen eten na het shoppen, om er nog wat langer te kunnen blijven. En ik schreef daaronder dat we na de pizza ook een nachtje zouden kunnen blijven slapen. Om er nog langer te kunnen blijven! En jaaaaaaaaa, echt? Ja echt, dat werd de deal. We boekten een heerlijke kamer met dito tweepersoonsbed in boutique hotel Cozy Pillow midden in het centrum.

Ideaal om ons shoppen af te wisselen met lekker nixen op de kamer en de aankopen te droppen. Inchecken doen we in de winkel onder het hotel, House of Fred., waar ik, als Teddy later groot is en nooooit meer in mijn kleren springt, echt kom shoppen. Nu doe ik er heerlijke inspiratie op. We krijgen er tijdens het inchecken aan de hoge tafel met roze barkrukken koffie onder een dakje van melk in een fabuleus kopje van BAM keramiek. In hun collectie Utrechtse scheldkopjes ook het perfecte kopje voor thuis met daarin het woord ‘glittergladiool’.

Dive in and tell me what you think
Dive in and tell me what you think

Want glitteren doen we. Zo blij worden we van dit uitstapje samen! Het advies dat zus Sanne en ik – ofwel ‘wij van MaatKwadraat’ – na onze citytrips vaak geven is ‘bijboeken’ en dat zouden Billy en ik ook nu zeker willen doen. Want Billy wil het bed, waarin we in de namiddag chips, soda’s & series tot ons nemen en de volgende ochtend een heerlijk ontbijt op maat van Stach, eigenlijk niet meer uit. Dus, checken we op de minuut nauwkeurig uit en hebben we gelukkig de foto’s nog. Én het kopje!

Minke, en Billy!

Mede mogelijk gemaakt door dé Utrecht shopping guide van Yolande Avé en de route-op-maat en taxi-service door zus Sanne Maat!

2 reacties

  1. Moeders en dochters: wat is dat toch? Zelfs als ze groot zijn, kun je nog een heerlijk nachtje samen uit logeren in Groningen, Den Haag, Maastricht (hé, da’s een leuk idee!) of Parijs. À vous l’embarras du choix’ ?

    1. Minke wat enorm leuk! Glitter jij maar lekker door❤️. Glittergladiool betekend hier discoganger. Iemand die helemaal opgepolitoerd uit ging. Dan zeg je: kik hem gaon die Glittergladiool. Wij zijn gek op onze fans! Dus geniet ervan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *