Groot geluk zit in kleine dingen

Tot in je tenen
Tot in je tenen

Zo aan het einde van het jaar besef ik weer hoe dankbaar ik ben. Dankbaar voor mijn geweldige klanten die me het vertrouwen geven, iedere keer weer. Voor de lieve familie om me heen die me altijd steunt en dol is op warme knuffels. Blij met mijn trouwe vrienden en vriendinnen, met wie ik kan lachen en huilen en waar de thee met chocola altijd klaarstaat. Want ondanks alle tegenslag in het afgelopen jaar, ik vind altijd wel weer een lichtpuntje. Een sparkle zou Minke zeggen. Zo’n sparkle maakt me dan weer blij, een blij Spiegelei.

Altijd een sparkle

Een pretlichtje in iemands ogen, een duimpje omhoog op Facebook, een groot hartje op Instagram, een lief bedankje per mail, zelfs een zonnestraal op een grijze dag. Altijd is er ergens een sparkle. Als je goed kijkt. Daarom stuur ik mijn dierbaren een kerstkaart en mijn klanten zelfs een klein geschenk. Om ze te bedanken voor weer een prachtig jaar. Of om ze sterkte en moed te wensen de komende tijd. Of gewoon omdat ik ze zo bijzonder vind. Met een persoonlijke tekst uiteraard. Want ik gun een ander ook een sparkle. Jij toch ook? Toch!

A sparkle a day, keeps the doctor away 🙂

Groot geluk

Een sparkle van Spiegelei
Een sparkle van Spiegelei

Wat een geluk dat ik twee jaar geleden Spiegelei Communicatie ben gestart. De naam past gewoon bij mij. Ik maak ondernemers online zichtbaar met communicatie, denk aan nieuwsbrieven, berichten op social media en een goede website. Daarbij schrijf ik ook veel, voor Spiegelei en voor mijn klanten natuurlijk. To the point zakelijke teksten op websites, korte, inspirerende berichten op Facebook, LinkedIn of Twitter en pakkende nieuwsbrieven.

Klein geluk

Kleine geluksmomentjes zijn er altijd, ook voor jou. Kijk, luister, speel en deel. Dat wens ik je toe, heel veel geluksmomentjes die je met anderen kunt delen.

Want: ‘Als je deelt wat er in je leeft, is er ruimte voor groei’ – Winny Bos

Of zoals Minke zegt: het is overal.

Volg het Spiegelei

Wil je zien waar ik mijn kostbare geluksmomentjes vandaan haal en dagelijks waardevolle tips over online communicatie lezen? Ik deel ze via Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram. Volgen mag, leuk zelfs!

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *