Met een knal is het overal!

Overal confetti - foto Linda van Moerkerken
Overal confetti – foto Linda van Moerkerken

Met een knal was het tijdens de boekpresentatie op 22 mei overal! Terwijl de laatste confetti neerdwarrelt, liggen de kakelverse exemplaren van ‘Het is overal’ al op de eerste tafels, banken en nachtkastjes in het hele land, zijn ze ingekocht om de grens over te gaan, naar o.a. België, Bolivia en Frans Guyana en staan ze inmiddels ook bij diverse (boek)winkels al op de plank. Het is overal!

In mijn nieuwste boek kun je lezen over hoe de zon je wimpers vlindert, over de bestelling van een klavertje met, binnenste buitendingen en een pak van je hart. De stippen van de voorkant vind je terug als bruisende bubbels bij een van de gedichten. Een van de gedichten is een qr-code en ontdek jij het kleine konijntje?

Nu het boek er eindelijk is, geniet ik van de positieve reacties op het boek, zoals Wendy Wenning in de boekenbijlage.nl: “Dit is een bundel om in je nabijheid te houden en regelmatig weer even open te slaan. Want de kleine en grote dingen uit het leven zijn er altijd en overal.” En Bregje Blogt: “Ik vind het zó knap als je met een paar woorden een hele grote boodschap kunt neerzetten.” De Haagse Hoogvliegers vinden het: “Zacht, sterk en sprankelend in alle eenvoud. Knap.”

En dan ben ik niet alleen berebenieuwd hòe jij het vindt, maar ook wáar jij Het is overal leest! Bestellen kan via minkemaat.nl en dan krijg je jouw boek feestelijk ingepakt thuis. Op Facebook en Pinterest zie je waar het boek al is beland: naast een teckelsnuit, tussen de plompebladeren en onder de Domtoren. Heb je zin om jouw exemplaar ook op de foto te zetten? Ik zie uit naar de foto’s!

PS: En toen stond ik ook nog in de krant! Wie er ook op de foto mocht, zie je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *