MORNING ANGELS LIVE

Morning Angels! Dat zei ik de laatste maanden bijna dagelijks om 10 uur live in mijn Stories op Instagram. Volg je me daar al? Leuk als je dat doet! Ik trakteer je op mijn instagram-feed op mijn oog voor woord en beeld en inspireer je om de glans in het alledaagse te zien. En hoe dat nou zo is gekomen, mijn eigen ‘Morning Angels Live’ serie op camera?

Ik maakte regelmatig foto’s van mijn koffieglas met een gouden randje en schreef daar dan ‘Morning Angels’ bij. Ik kreeg vaak een reactie terug waarin mensen mij ook een fijne dag wensten. En appjes aan mij begonnen steeds vaker met ‘Morning Angel’. En op een dag zei ik ‘Morning Angels!’ op video en keken er mensen mee, die dat nóg leuker vonden dan de foto’s ervan. Even een moment samen tijdens onze dag.

Het kan over van alles gaan en gaat vaak van het een in het ander. Ik doe soms een modeshow en pop up in een ander pakkie dan dat van mezelf, want ik vind het een leuk moment om kleding of producten te laten zien waar mijn hart sneller van gaat kloppen! En af en toe heb ik een gast waarmee ik een pop-up-gesprek heb.

En nu we zoveel thuis zijn met elkaar, zie je ook mijn man Piet, onze kinderen Donald en Billy en onze Duitse Staande hond Teddy in beeld komen. Zo geef ik je een echt inkijkje in mijn dag en daarmee geef ik glans aan die van jou. Want nu hoor ik dát terug, dat de sparkle van het beeld spat en dat ik de kijkers daar echt blij mee maak. En daarmee word ik dat nog een beetje extra. Dus heb je zin in inspiratie voor je dag? Kijk dan mee of terug. Ik bewaar de live-video’s in mijn IGTV’s, zodat je ze ook kunt terugkijken als je er niet bij kon zijn.

PS van wat later: nu de kinderen weer naar school zijn, blijf ik foto’s en gedichten posten op instagram, maar pop ik niet meer dagelijks op in de Stories. Maar gewoon, af en toe! En dan kun je dat nog steeds terugkijken als je die pop-up nou net had gemist.

🪄 Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *