Nordic Tour, part 1

Nordic Tour, part 1
Nordic Tour, part 1

Donald & Billy zijn sinds deze week back to school, ik back to work. En het leuke van schrijver zijn, is dat je de vakantie heel makkelijk nog een keer kunt herbeleven. Niet alleen in woord (waarbij ik na het Scandinavisch het liefst nu alle o’s met een streepje erdør of twee puntjes eröp zou willen schrijven), maar ook in beeld. Daarom de komende tijd in een paar korte blogs telkens een blokje beeld!

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Op instagram plaats ik sinds we terug zijn iedere dag een paar foto’s van onze Nordic Tour – zo’n 3500 kilometer met de Landrover door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Hier in Minke Maat Le Marché verzamel ik deze maand een aantal keer telkens negen plaatjes om met jullie te delen.

Van de prachtige strandweg aan het Deense Grønninghoved Strand in de buurt van Kolding met de allerleukste strandhuisjes die ik ken. Van een steiger die naar de geelroze einder loopt en een toiletgebouwtje in stijl. Van de bruggen naar Zweden en de woeste baren tijdens een regenachtige dag in Tylösand. Kijk en lees je mee?

PS: De M van de Maand die je jarenlang aan het begin van een nieuwe maand op mijn website kon lezen, verandert nu in korte blogs die regelmatiger verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *