ROZE KOFFIE

Koffie onder een dakje van roze. Dat is het proberen een keertje waard bij de lovely lunchroom Les is More in het centrum van Hilversum. We schuiven aan op de knalfuchsia knuffelzachte bank en verlekkeren ons aan de kaart. Koffies in alle soorten en volop lekkers voor erbij. Taart blijft mijn alltimes-favoriet, maar ook staan er heerlijke eggs benedict, wentelteefjes, pokebowls en pannekoeken – zelfs in een red velvet variant – op het menu.

De keuze komt op de marmeren tafeltjes en gaat eerst op onze foto. Daarna het eerste hapje met het gouden vorkje en het eerste slokje van… Een apfelstrudel? Dat woord komt in me op als ik de pink latte proef. Maar ik bedoel de vanillesaus die een apfelstrudel vaak compleet maakt. Nu geeft het vleugje vanille in de roze koffie me die vibe. En die is een beetje vreemd, maar wel lekker!

Voor erbij nemen we een tandemtaartje ofwel een brownie in twee slices. Zalig om samen van te genieten. Want in gouden letters staat op de muur: ‘Enjoy it all’. En dat doen we!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *