Valentijns-veertien

Zondag 14 januari 2024: over een maand is het Valentijnsdag en ik voel het al kriebelen! Niet alleen de hartjes die terwijl ik dit schrijf en jij dit leest over het scherm dwarrelen, maar ook de vlinders in mijn buik en de woorden in mijn pen. Want woorden zijn míjn grote liefde! Heb jij dat ook? Ehm … “Wat jij schrijft, dat vind ik zo knap”. “Waar haal jij die woorden toch altijd vandaan?”. “Ik zou het echt niet kunnen”. Nou … ik schrijf ze met plezier voor jou!

En omdat ik zo hou van leuke getallen, heb ik dit jaar iets heel leuks bedacht. Voor € 14 euro schrijf ik een kort gedicht op maat voor jouw Valentijn! In ondernemersland heet dat een ‘no-brainer’ en over liefdespoëzie hoef jij je mooie hoofdje dit keer dus niet te breken! Laat staan het hart van jouw Valentijn. Want die vindt zo’n gedicht natuurlijk heeeel fijn om te ontvangen.

Wil je dit?! Stuur me een email of DM via Instagram waarin je me laat weten voor wie het gedicht bedoeld is en wat er ongeveer in moet komen te staan en dan heb je het snel in je mailbox terug.

More love: ook heb ik toepasselijke poëziekaarten over de liefde die je kunt versturen, zie mijn shop. Wat denk je van het roze hart vol ‘Geluk’, het jurkje van geluk op dat je aan gaat trekken op jullie ‘Oh happy day’-te of het kopje koffie dat jullie samen kunnen gaan drinken, want ‘af en toe denk ik vaak je’? Ook als je al heeeeel lang van iemand houdt, is het leuk & lief om dat te laten weten aan je hartendief, met bijvoorbeeld ‘Van jou houden’. Want dat duurt langer dan voor even. En het leuke van poëzie is dat iedereen er zijn/haar eigen draai aan kan geven. Dus misschien zie jij wel een hele andere toepasselijke kaart!

Anoniem versturen kan ook. Dat doe ik met liefde voor je. Let me know.

XO

IK ZIE JE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *