Dat ding is dus De Kwekerij

De KwekerijZomer! Omdat het zo heerlijk blauwt, vraagt vandaag om koffie in de stad. En mijn favoriete rondje door town, waarover je in mijn vorige blog las. Lekker naar de bieb, de boekhandel voor de nieuwe Vogue (want: nu met zwart of wit T-shirt, dat je dat weet!) en naar zomaar waar ik uitkom. En dat is bij staketsels die zich uitrekken naar de blauwe lucht ofwel: De Kwekerij op het Stationsplein.

Bij LiveHilversumOp posters langs de weg zag ik al staan: ‘Dat ding is dus De Kwekerij’ en dus was ik bijzonder benieuwd naar ‘dat ding’! Het geeft alle ruimte aan je eigen inspiratie. Een toffe spot waar we vanaf volgende maand ook koffie kunnen drinken. En waar de planten dan hoger in de urban garden zullen staan. Nu is het er even heerlijk zitten en een gestreepte selfie maken in de zon. Met naast me een gesprek in het Spaans voor de echte vakantievibes!

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *