Een fijn gesprek

Your coffee to goLive Hilversum heeft deze weken fijne gesprekken met Hilversummers over wat hen positief bezig houdt en waar ze van genieten? Als een van de Hilversumse dichters beantwoordde ook ik de vragen met plezier. Op de laatste vraag ‘Als we straks weer naar buiten mogen, wat is dan het éérste wat je gaat doen in Hilversum?’ antwoordde ik:

‘Vaak deed ik op woensdagmorgen een rondje door Hilversum. Naar de bibliotheek, de boekhandel, een beetje shoppen en dan met een vriendin én de famous appeltaart met slagroom koffie drinken bij Your Coffee. Nu laten we die taart bij elkaar bezorgen, maar dat is toch niet zo hetzelfde als daar even gezellig zitten en persoonlijk bijkletsen! Dus als het weer mag: Hilversum, here I come!’

En daarom ben ik nu zo blij dat ik nu toch alweer naar de bibliotheek en de boekhandel kan. En waar ik nu nog zo’n heerlijke Your Coffee to go in de hand, reserveer ik voor op de eerste woensdag in juni een plek voor ons op hun terras!

Het fijne gesprek met mij lees je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *