De M van met Pasen

In het gastenboek
In het gastenboek

Een lang weekend gaat sneller voorbij dan het klinkt. Zo open je de deur van het huisje-voor-een-weekend, zo draai je de sleutel voor de laatste keer om. Terwijl de dagen van zo’n weekend toch trager lijken te gaan dan zomaar een zaterdag en zondag. En je er ook nog een vrijdag en een maandag bij krijgt.

In het Paasweekend groen, groener, groenste de natuur en toerden we daar met onze vers opgehaalde Landrover Eddie doorheen. Stoel 6 en 7 op de achterste rij telkens bezet door Donald en Billy met daartussen Tommy die het delen van de kofferbak natuurlijk heel gezellig vindt. De raampjes kunnen ook achterin lekker open en zo zien we af en toe in onze spiegels een snuit of een bloot voetje eruit. Het is even zomer. Dus hebben we lekkers mee voor onderweg en stoppen we als we een picknicktafel aan het water zien. Life is good. Net als in de royale tuin rondom ons huisje.

Zomers Pasen
Zomers Pasen

Ook daar staat een picknicktafel en zijn er kleine zitjes. Om overal in heerlijke zonnig licht te blijven. Er is wuivend gras en er zijn blije viooltjes. Struiken die bloemerig ruiken en waarin de paaseitjes zich op zondagochtend graag laten verstoppen. En als we ze allemaal hebben, spelen we nog een keer het bloemenkwartet. Want dat is het leuke van af en toe een ander huisje: ik kan op avontuur in de kastjes om mooie bordjes, een vaasje, een retro-kledinghanger of dat prachtige kwartet te vinden waar ik dan graag foto’s mee maak. Zie deze week mijn Instagram!

Mijn oog kijkt ook voor jou,

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *