De M van muziek

Op wie stem jij?
Op wie stem jij?

Vorig weekend openden we de deuren van onze nieuwe studio in Hilversum voor dertien (maar niet in een dozijn) zangers en muzikanten die ieder in een kwartier tijd één song kwamen inspelen met maar liefst drie camera’s op zich gericht. Solo, als duo, met gitaar of op piano. Spaans, Engels, Nederlands, songs van vroeger en van nu. Het resultaat was een gezellig weekend vol leuke ontmoetingen én een hele playlist aan toffe coverclips die je op het YouTube kanaal van Grumpy Dutch (het boekingskantoor dat bij Studio Lapanouse hoort) kunt vinden. Misschien leuk om eens wat songs te kijken & beluisteren en zo meteen te zien hoe onze studio eruit ziet?

Op wie stem jij?
Op wie stem jij?

Vergeet niet om duimpjes-omhoog te geven, want de artiest die de meeste likes (‘duimpjes’) op haar/zijn/hun clip weet te krijgen en daarnaast een goed rapport van de vakjury, wint een echte studio-opname + videoclip. Stemmen kan tot vrijdag 10 mei en op zaterdag 11 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. En als het jou wat lijkt om zelf een keer een song op te nemen, dan kun je de studio ook huren. Ik vertel je graag meer!

Bunny op de borrel
Bunny op de borrel

En dan schrijf ik hier ook nog één keer de video van Oh Hunny Bunny onder jouw neus. Vrijdag stond Bunny, samen met zijn maker Vita, op de gastenlijst van Cinepartners. Er stond een wortelsapje voor hem klaar  op de bar! Ook zijn clip kun je op nog steeds YouTube bekijken. Hop je mee met Bunny om in de Paasstemming te komen?

Hop hop hop,

Minke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *