De M van Mij voor jou

Een zelfgebakken M
Een zelfgebakken M

De feestmaand is nu officieel geopend. Het laatste blad van de kalender naar voren gedraaid. De agenda voor het nieuwe jaar uit het folie gehaald om de eerste afspraken in januari te noteren. De schappen pepernoten zijn bij mijn supermarkt nu bijna leeg, dus ik bak ze gewoon nóg een keertje zelf. Nog een paar nachten en dan vullen de schuimpjes, de sterren en de schransjes de leegte in de schappen voor de laatste weken van het jaar op. De eerste kerstbonbons liggen er trouwens in hun vrolijke kleuren al wel te knisperen. Geschikt voor al uw feesten en partijen. Want in januari hop hop hoppen dezelfde folieballetjes vast vrolijk verder richting Pasen.

Feestdagenkaarten
Feestdagenkaarten

En ook mijn poëziekaarten voor de feestdagen zijn eigenlijk langer houdbaar  dan alleen met kerst of nieuwjaar. Met de sneeuwpop wens je een winterbaby een prachtig leven. Met ‘aan jou’ steek je iemand een hart onder de riem. En ‘plofjes’ zijn geschikt voor iedere fashionista. Lichtjes zijn altijd blijmakers en vlokken kunnen tot in het voorjaar dwarrelen.

Je kunt tot en met mijn verjaardag op 2 januari 2019 de poëziekaarten met 18% korting bestellen. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode magie18 en je krijgt je bestelling feestelijk ingepakt thuis. Mooi meegenomen toch? En dan heb je nog alle tijd om zelfs iets moois op de kaart te zetten.

En voor wie graag een persoonlijk gedicht cadeau wil geven deze Kerst, schrijf ik graag nog een gedicht op maat. Door de link te volgen of onder winkel/maatwerk te kijken, lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Maak een klein feestje van iedere decemberdag,

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *