De M van MnKerstpakkieAn

Fashionfeestje
Fashionfeestje

Gouden rekken vol jurkjes van geluk, broeken in grafische patronen, blousjes met bloemen en tops met glitter. Zaterdag organiseerde Melinda van MnPakkieAn een fashionfeest bij ons thuis in de huiskamer. Een snoepwinkel voor Billy. Passchoenen met hakken, een paspop om af te stylen en al die hangers vol moois aan de rekken. Een kast waarin ze zelf haar kleding kan ophangen staat hoog op haar verlanglijst. Als een echte professional haalde ze voor mij op de pre-party de in haar ogen mooiste stuks voor mij van het rek om alvast te passen.

De M van een mooi doosje
De M van een mooi doosje

Toen er ook nog een tafel vol make-up werd ingericht… was het fashionfeest compleet! Leonie van Visagie by Leonie gaf alle ladies die kwamen shoppen een passend make-up-advies met de minerale make-up van Mintenz. Lekker op de kruk zitten en je laten bepoederen, een relaxed moment in deze soms drukke decemberdagen. Maar, met de fashion die Melinda voor iedereen bij zich had, beleef je deze dagen wel op je mooist! En wie nu niet van de partij kon zijn, maar wel kledingkast- of stylingadvies van Melinda wil of met haar wil gaan shoppen voor een toffe garderobe, boekt haar voor zichzelf via MnPakkieAn. Misschien een leuk kerstcadeau?

Behalve de kleding kon je ook deze heerlijke doosjes make-up-met-een-M-erop aanschaffen. En natuurlijk mijn poëziekaarten voor de feestdagen in mijn eigen pop-up-shop (die je trouwens nog steeds met 18% korting kunt shoppen – gebruik kortingscode magie18 bij het afrekenen in mijn webshop). Bij een fashionfeest hoorde tot slot ook nog een goodie-bag. Met daarin behalve leuks van Melinda ook mijn poëziekaart voor de feestdagen ‘plofjes‘. Want op sommige dagen is er weinig anders nodig dan een plofje sneeuw om je op te doffen!

Fijne week,

Minke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *