De M van moviestars

Bunny - La vie vita
Bunny – La vie vita

Dit weekend werd Billy’s kamer omgetoverd tot een filmset, waar twee filmsterren de hoofdrol kwamen spelen. Hop hop hop: speelgoed, boeken en tutsels aan de kant. Hop hop hop: de zachtste sprei en kussens, een unicorn-onesie en glinsterend gouden sterren op de muur ervoor terug. Echte moviestars behang je met goud. Gordijnen dicht, daglampen aan. De laptop en de fotocamera standby. Net als het muziekboxje en de selectie M&M’s. Daarna was de set verboden terrein tot de opnames. Hoewel Billy dolgraag zo in haar bed had willen gaan slapen, was een nachtje bij mij in bed eigenlijk nóg leuker.

Lovely Lily
Lovely Lily

Vroeg in de ochtend verscheen de eerste moviestar op de set. Lily’s haar nu nog in een staart, maar al snel in de prachtigste krullen. Daarna lange wimpers, een poedertje en een vleugje lipstick. Tijd om moviestar twee te ontvangen. In een eigen trailer, want een stopmotion-puppet handle je with care. Vita van La vie vita bracht speciaal voor het lied ‘Oh Hunny Bunny’ de Bunny tot leven. Het werd een wollepluizig konijn met een klein staartje en heerlijk warme oren. ‘Wil je hop, hop, hop, bij mij horen?’

Misschien ken je de clip met woorden nog van vorig jaar of doe je het dansje nog wel eens in de kamer. Clip 2.0 wordt nog zoveel specialer, met een staartje dat kan wiebelen, oren die echt kunnen luisteren en pootjes die de gekste dingen uithalen terwijl jij kijkt. Als echte moviestar heb je daar behind the scenes wel veel geduld nodig. En moet je heel stil kunnen zitten, terwijl je ondertussen alleen een M&M van kleur kunt laten veranderen. Want voordat een oor of een staartje een paar seconden in beweging is, ben je heel wat foto’s verder. Maar dan… betoveren deze sterren binnenkort ook jou in de nieuwe clip.

Hop hop hop,

Minke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *