En dan raakt het je

waar het niet weten
groter wordt dan het weten
daar volgt de ruimte

Dit is een van de prachtige haiku’s die Carin Termeer schreef in haar eerste boek ‘En dan raakt het je’. Carin kwam via een wederzijdse vriendin bij mij terecht, omdat ik mijn boeken in eigen beheer uitgeef en met het van mooie woorden een mooi boek maken dus wel raad weet! Behalve een uitgever kon Carin ook een redacteur en een vormgever gebruiken om van haar haiku’s een bundel te kunnen maken.

En that’s where Piet en ik came in. Wij zijn samen al jaren sterk in ontwerp en opmaak van kaarten, gedichten op maat, boeken en artwork voor de songs. En nu werd dat bezegeld door samen te smelten tot onze nieuwe collega PiM. Kijk maar eens op de website van onze Uitgeverij Lapanouse onder het kopje PiM. En dan zie je daar ook meteen de volgende auteur van wie wij in het najaar een boek gaan uitgeven, Helen Viring, die schrijft over Zachte Kracht.

Deze week kwam ‘En dan raakt het je’ van Carin van de drukker. Het openmaken van zo’n doos blijft magisch… En vanaf nu is het boek dus te koop! Het is een hardcover uitgave met 68 pagina’s met mooie haiku’s en illustraties, voor € 14,50. Je kunt het boek bestellen via Carins website of via mijn eigen webshop.

Happy readings,

Minke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *