Hoe vier je 750 dagen zonder alcohol?

Op mijn blog over mijn twee jaar alcoholvrije leven kreeg ik heel veel reacties. En dat vind ik echt superleuk! Ik hoor dat ik mensen inspireer om ook eens een poosje zonder alcohol te leven. Ik heb na mijn twee jaar nog steeds boeiende gesprekken over het waarom ervan. En het hoe. Want hoe je toch een gezellig leven kunt hebben zonder drank is voor sommige mensen lastig voor te stellen. Waarvan ik er ooit zelf een was. De leukste reactie kreeg ik van vriendin Ilona Pos, bekend van De Familie Pos Collection wijn. Toen ik haar twee jaar geleden vertelde dat ik niet meer dronk, vroeg ze: ‘eet je nog wel’.

Ilona stond deze week samen met Stephan op de stoep met een doos alcoholvrije rosé voor mij, om mijn twee jaar als sobergirl te vieren. Ze signeerden een van de flessen, die ik op mijn beurt aan een van jullie cadeau ga geven! Onder dit blog of via mijn posts op Instagram of Facebook kun je reageren waarom jij deze speciale fles wilt winnen en misschien stuur ik die naar jou! Bestellen van hun verschillende wijnen (met en zonder alcohol en altijd lekker!) kan 24/7 in de webshop van De Familie Pos! En met code ‘MINKE’ shop je deze Aldea alcoholvrije rosé met 10% korting. Dan proef je, Hollandse zomer of niet, sowieso de zon op je tong!

Salud, Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *