2 jaar een sobergirl!

Op de dag van mijn eerste jaar zonder wijn, kreeg ik de vraag hoe ik dat ging vieren. Toch wel met champagne? Niet?! Nu kon ik er toch wel mee stoppen. Niet? Ga je ook niet af en toe weer een glaasje nemen? En die dag ook een aantal keer de vraag: en nu? Doorgaan of stoppen met stoppen? Zonder twijfel het eerste. Het had me zoveel gebracht, wat je kunt lezen in mijn blog over 1 jaar alcoholvrij.

Als cadeau kreeg ik een nieuwe feestdag in mijn leven, de ‘Soberversary’. Daar wilde ik er nog wel eentje van. Een dag om trots op jezelf te zijn, vol blije binnenpret. En ik was heel benieuwd naar hoe jaar twee zou voelen. De feestdagen en de eerder zomaar-dagen-om-met-een-glas-wijn te vieren kwamen allemaal weer voorbij. Dit keer eigenlijk zonder dat ik daarbij aan alcohol dacht.

En vandaag vier ik mijn tweede Soberversary met een blaastest. Ik trakteerde mezelf op een gestipte ballon mét een fotoshoot door Van Faan Pictures. De windmachine stond vol aan op de steiger bij Loosdrecht en blies heerlijk, helder, hoera: ik ben vandaag 2 jaar alcoholvrij!

Minke

Foto’s: Van Faan Pictures (leuk om op instagram te volgen!)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *