1, 2, 3, vieren!

Vandaag 1, 2, 3, vier ik dat ik 4 jaar alcoholvrij ben! Als cadeau na het eerste jaar kreeg ik de ‘soberversary’, een nieuwe feestdag in mijn leven. Vanaf toen ieder jaar een dag om al langer naar uit te kijken en op zoek te gaan naar een ballon met het juiste cijfer en in een andere kleur dan het jaar ervoor. Om daarmee inmiddels traditiegetrouw op de foto te gaan door Van Faan Pictures.

En Fiona! De fiat uit Vledder vol Panda Power. Samen op zoek naar weer een andere locatie dan de drie ervoor. De 1 fotografeerde ik op ons keukenbankje, voor de 2 reden we naar De Strook. De 3 bracht ons naar de Oude Haven in Hilversum en de 4 blies ik uiteindelijk op voor een tunneltje net buiten Hilversum onder de A1 door. Want, hartje graffiti en streetstyle.

Onderweg naar huis lonkte een lommerrijke laan vol loverend zonlicht ons naar zich toe. Dus zetten we Fiona in de P en stapten we uit voor wat tegenwicht en -licht. Op mijn insta kun je alle foto’s zien. En smaken die naar een eigen shoot? Je kunt Fanuel ook zelf boeken voor een fotoshoot. Aanrader! Net als niet drinken, alcoholvrij of sober zijn. Net hoe je het wilt noemen. Het blijft fijn.

En brengt me nog steeds zoveel. Rust. Energie. Tevredenheid. Trots. Avonden. Nog steeds af en toe goede gesprekken over het waarom en ‘laat ik het ook eens proberen’. Na vier jaar eigenlijk nooit meer de ‘doe niet zo ongezellig’ opmerkingen of de ‘echt nooit meer?’ vragen. Én nog altijd, ze blijven mijn favoriet, de leuke getallen in de bijhoud-app. Zoals dit jaar de 1111, de 1234, de 1250, de 1300 en de 1357, de 1400 en de 1414. Dag voor dag, tot vijfs!

Minke

Foto’s: Fanuel, Van Faan Pictures

Wil je ook van het alcoholvrije leven proeven? Petra Moes (De kunst van het nuchter leven), Jacqueline van Lieshout (Ontwijnen) en Esther ten Hove (So.life Club) inspireren en motiveren je graag!

Lees hier de 1, 2 en 3 blogs:

De M van mocktails

2 jaar een sobergirl!

Drie op een rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *