F I O N A

Meet Fiona. Een panda met pit! Ze komt uit Vledder, is een Fiat, dus Fiona moest het zijn. En Fiona rijdt fijn! Nu ik Mortons Neuroom (wie heeft daar wel eens van gehoord?) aan mijn linkervoet heb en een rechterringvinger die vaak verstuikt aanvoelt, is ze een fijne uitkomst als automaat. Dat is even overschakelen van 6 versnellingen naar alleen een n, d of r.

Mijn voet met blessure dus verrrr van rem- en gaspedaal en schakelen heel dichterlijk nu op alfabet. En dan snort Fiona met haar twee cilinders als een safari-karretje over de weg. Going places, zij en ik! En waar we stoppen voor de fotoshoot voor mijn vierde soberversary volgende week, daar staat het voor onze neus: Panda Power!

Fotoshoot: Van Faan Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *