Portret in de krant

In de 25 juni 2020 editie van de Gooi- en Eembode vertel ik in Portret over inspiratie, poëzie en kleine letters. En over wie en wat ik allemaal met mijn woorden raak.

En hoe dát weer raakt, is nu zo leuk! Op straat word ik herkend, de krant ligt opengeslagen op pagina 4 en 5 in de kantine in de supermarkt, de zus – die ook haar appearance maakt in het portret – wordt geappt dat ze in de krant staat en zelfs jonge lezers lezen zich er helemaal doorheen!

Je kunt hier het hele Portret digitaal lezen.

Tekst: Stefan van Hees

Foto Minke & Teddy: Bastiaan Miché

3 reacties

  1. Echt een prachtig artikel, ik herken inderdaad jouw veelzijdigheid in wat er staat. Van zakelijke teksten, redactiewerk, schilderen en prachtige gedichten. En als trouwe fan ben ik uiteraard heel erg benieuwd naar de nieuwe gedichtenbundel.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *