FOTOSHOOT

Minke lachend in vrolijke outfitDeze week had ik een supertoffe en spontane fotoshoot met Stephoto, die op haar Instagram een oproep deed wie er eeeven model voor haar wilde staan omdat ze in plaats van een bril voor het eerst lenzen had. Ze mocht de Van Gestel Optiek pas uit nadat ze ze in, uit en weer in kon doen en stoomde toen direct door de hei op. Met mij erb(l)ij.

Want dat is het leuke van onlinen – waar het deze week op Instagram in diverse gedichten over ging ivm de OFFLINE-dag op 10 mei. I love online: er komen zoveel leuke mensen en dingen voorbij. En dat gewoon vanaf je eigen bank! Ik zat er toevallig al in een leuk pakkie te instagrammen, zag Stephanie’s oproep en gooide er direct nog een extra pakkie in mijn tas.minke rent over een paadje op de hei

En een zonnebril, want het zou om 16 uur pas weer gaan regenen. Het was toen we elkaar zagen meteen alsof we elkaar offline ook al kenden in plaats van alleen via de online.

We hadden anderhalf uur de tijd voor de shoot, waarbij het samen lekker kletsen en leuke spots ontdekken was rondom Brasserie Zonnestraal, het karakteristieke lichtblauw met witte terras dat bij ons allebei om de hoek bleek. En waarbij we random extra ontmoetingen hadden die blijmaakten. Want ook OFFline is het leuke nieuwe mensen ontmoeten!

minke met oog achter rhodondendronIemand wilde meteen een foto van de foto maken (die snapte het, want de foto van de foto van de foto etc is ook zo leuk!). Éen van de vijf aanstormende (“Normaal zijn het er zeven!”) collies wilde meteen op schoot toen ik even in het gras poseerde. En we spraken een man uit Den Haag die altijd de zee moest ruiken, maar toch eeeven kwam Hilversummen op de hei en een schilder die mij complimenteerde voor de opvallende kleuren die ik droeg. Zelf schilderde hij vooral mergelwit.

minke met nat haar en telefoon in de handToen het om 15.45 uur toch al begon te druppelen, zág Stephanie nog wat, in plaats van door een beslagen bril te moeten kijken. En bril of geen bril. Ze fotografeert even prachtig als altijd en zette mij zelfs met wetlook tof op de plaat!

Fotocredit: Stephoto

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *