Gedichtendag

Gedichtendag in fris wit
Gedichtendag in fris wit

Vandaag is het Gedichtendag. Heb jij de poëzie al ontdekt? Misschien zit die voor jou in een cappuccino met kaneelsuiker. De goedemorgen van de buurman. In de zon die zich ook vandaag weer wat eerder liet zien zodat je met zonder licht naar je werk of school kunt fietsen. Of in het boodschappenbriefje van iemand anders dat nog in het mandje lag toen jij het optilde. Voor mij is poëzie overal.

Soms popt een mooie regel zomaar op, soms komt het uit het puntje van mijn tenen. Maar binnenkort vind ik het in de nok van ons huis. Op onze zolder ben ik namelijk hard aan het werk om een eigen werkplek te maken waar ik de mooiste gedichten voor jullie kan schrijven. De winterschilder gaf het goede voorbeeld om in blanco wit te beginnen en nu is het aan mij om de laatste touch te geven. En juist in dit doe-het-zelven zit voor mij nieuwe inspiratie!

Gedichtendag krabbels
Gedichtendag krabbels

Schuren, stoffen, gronden, soppen en lakken en ondertussen mijn gedachten polijsten. En daarom liggen naast de krabber en de kwast mijn vulpen en mijn notitieboekje zoals altijd op wacht.

Ik wens jou een mooie dag vol poëzie!

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *