Water

Op-de-vriendschap
Op de vriendschap

Facebook attendeert mij erop dat het vandaag Vriendendag is. Hoe gezellig. Als ik deze speciale dag probeer te googlen komt er niets officieels over naar voren. Maar natuurlijk is het ook onofficieel leuk om een toast uit te brengen op vrienden en vriendschap. Omdat de vijf nog lang niet in de klok zit doe ik dat met dit pakje water, aangeschaft bij de altijd inspirerende Sostrene Grene winkel.

Als ik verder zoek in de digitale jaarkalenders waarin je het zo gek kunt maken als je wilt – met de komende maanden de dag van de amandel, de croissant of cornflakes, Wereld Denk Dag, de drink wijn dag, Warme Truiendag, de dag van de grammatica en de week van de Lentekriebels op komst – zie ik dat het vandaag officieel wel Wereld Waterlandendag is.

 

Het is overal, ook op muziek
Het is overal, ook op muziek

In eerste instantie lees ik waterlanders. Maar dat komt omdat ik terwijl ik deze blog schrijf een audio-appje binnenkrijg van pianist Fanuel, die samen met zangeres Sabien een paar van mijn gedichten op muziek wil zetten. Het project is pas net begonnen, maar van het eerste liedje krijg ik tranen in mijn ogen. Het ís overal!

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *