Next stop: Haarlem

Ou la la
Ou la la

De wind waait deze zaterdag niet liefjes langs onze wangen, maar blaast ze er bijna af. Toch ga ik samen met twee vriendinnen op stap naar Haarlem. Toen ik nog in Halfweg woonde, dat is ook alweer ruim 7 jaar geleden, ging ik er ook al regelmatig shoppen. Na onze verhuizing naar Hilversum ben ik er eigenlijk niet meer teruggeweest. What was I thinking? Wát een heerlijke stad om te slenteren en te shoppen! Vanaf het station loop je over het prachtige water van het Spaarne richting de stad en dan zijn er volop leuke straatjes en hofjes om te ontdekken.

Heten ze in Amsterdam de Negen Straatjes, hier zijn het de Gouden Straatjes. En als gold-lover was ik daar bijzonder mee in mijn sas! Al die inspirerende shops met verrassende mode, accessoires en vrolijkmakend groen. En dan die toffe styling van de winkels, zoals om er een paar uit te lichten bij (zie links) de OU Boutique (ook in Amsterdam en Rotterdam) en de ID Store met in de kleedkamer een heerlijk frisse douche, love it!

By Lima
By Lima

Verder heeft Haarlem keuze genoeg in koffie-met-taart-tentjes en gelukkig had onze favoriet By Lima nog een laatste tafeltje voor ons vrij. Op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/minke.maat/ vind je het complete fotoalbum van deze ‘next stop: Haarlem’. En dan nodig ik je meteen ook graag uit om mijn pagina te liken!

Heb het goed, Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *