‘A family again’ – song voor Serious Request 2017

het licht zo licht
het licht zo licht

Terwijl het buiten sneeuwt, begin ik aan de laatste chocoladeletter van dit jaar tijdens de zondagochtendcappuccino. Die laatste letter is dan bij deze wel aangebroken, maar die op mijn laptop blijven staan. En in beweging. Want er is veel te bloggen. Over mijn nieuwe kerstkaart voor de feestdagen,  ‘het licht zo licht’. Met een schilderij en woorden van mijn hand, en hoofd. Het is een kerstkaart vol twinkels geworden om de mensen om jou heen een december vol licht te kunnen wensen. Net als ieder jaar verpak ik de kaarten als je ze bestelt weer feestelijk voor je in.

En er is meer. Want na het Nederlandstalige ‘Dat ben jij’ voor het poeziealbum 2.0 ‘Het is overal’ in de maak, ben ik nu volop in actie voor Serious Request. Ik schreef de Engelse songtekst voor ‘A family again’, huiscomponist Fanuel componeerde de muziek en vijftien Apeldoornse artiesten en muzikanten zetten het op de plaat. Met de opbrengsten van dit nummer steunen we het Rode Kruis, dat dit jaar geld inzamelt om ouders en kinderen te herenigen die elkaar door een ramp of oorlog zijn kwijtgeraakt. Op de lokale radio en in diverse winkels en cafe’s is het lied al te horen, nu hopen we het ook op 3FM te krijgen in de week van het Glazen Huis. En dat is al snel, want de deur gaat op 18 december achter de 3 DJ’s dicht. Daarom zou ik jou willen vragen om, als je onze actie een warm hart toedraagt, nog een donatie te doen via onze kom-in-actie-pagina. Alle beetjes helpen, dus ook the good old daalder is welkom.

A family again op usb-card
A family again op usb-card

We hebben het nummer daarnaast ook op usb-card uitgebracht. Zeg maar: de nieuwe cd. Deze kun je in mijn webshop kopen voor € 7,50 en daarmee heb je song, videoclip (door Piet en neef Aron met 20 volwassenen en 30 kinderen opgenomen op de kerstafdeling van sponsor en fan van ons project Intratuin Apeldoorn) en alle informatie op handig formaat in huis. En je hebt zelfs nog ruimte voor je eigen bestanden. Handig, en voor het goede doel. Wil je de clip alvast zien? Kijk dan via YouTube. Tot slot organiseren we nog een groot benefietconcert op 22 december in een grote tent bij Salon 1813 in Apeldoorn waar je ‘A family again’ live kunt horen.

Via onze speciale facebook-pagina houden we je op de hoogte! En hoe mij mijn nieuwe leven als songwriter bevalt? Dat lees je in de Gooi- en Eemlander die deze week langskwam voor een mooi interview!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *