Nieuw label: Elly van Heiningen

Sieraden van Elly van Heiningen
Sieraden van Elly van Heiningen

De laatste dagen was ik aan het werk in een snoepwinkel. Ofwel: druk bezig om foto’s te maken van en teksten te schrijven voor de handgemaakte sieraden van een nieuw label: Elly van Heiningen. In het herfstlicht komen haar colliers van natuurstenen kralen en de armbandjes van agaath, crystal, zoetwaterparels en al die andere lekkernijen prachtig tot hun recht op de foto’s! En daar krijg ik dan weer inspiratie van, zeker omdat zij de tafel waar ik altijd aan werk voor mijn woorden en gedichten de ideale ondergrond vond de foto’s van haar sieraden. Leuk dus om te doen, en nog leuker om vanmorgen te lezen dat Elly heel blij was met het resultaat!

Compliment

Toen Elly haar sieraden in Le Marché zag oppoppen appte ze me live vanaf Bali dit fijne compliment over mijn nieuwe website *bloos*. Op Bali is ze nu bezig met het zoeken naar nieuwe materialen de uitbreiding van haar collectie. Zo kocht ze subtiel geslepen hematiet in, waarmee ze nu in een atelier daar nieuwe colliers aan het maken is. Ook alweer om van te watertanden, dus hou de shop in de gaten! Hoe vind jij ondertussen mijn nieuwe webshop geworden? Net als iedereen ben ik dól op complimenten, dus kom maar door. Misschien vind je het leuk om over een van mijn producten een review te schrijven, bijvoorbeeld als je ‘Het is overal‘ hebt gelezen en daar wat over kwijt wilt. Of iets over mijn poëziekaarten als je die graag verstuurt?

Over Elly van Heiningen

Hematiet collier
Hematiet collier

Dan wil je misschien tot slot nog wat weten over Elly. Ze woont in Haarlem en noemt zichzelf een veelzijdig kunstenares die met veel passie keramiek en kleurrijke schilderijen maakt. Daarnaast is ze ook sterk in het ontwerpen en samenstellen van sieraden. De materialen voor haar sieraden zoekt ze zorgvuldig uit in bijvoorbeeld Hong Kong en Bali. Daarmee zijn haar armbanden en colliers – kijk ook eens bij de collectie colliers van natuurstenen, glas en hout – echt iets speciaals.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de sieraden van Elly? Stel dan je vraag via ellyvanheiningen@gmail.com

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *