Geplaatst op 5 Reacties

Een beetje over mezelf

Paper Mints
Paper Mints

‘Schrijf je ter introductie van Paper Mints op Le Marché ook nog even een blog postje over jezelf?’, vraagt ze opgewekt. Ze… zij… die Minke… die dichteres, die al jaren van schrijven, dichten en redigeren op de teller heeft staan. Die al ruim tien jaar onder eigen naam aan de weg timmert! Die daarnaast ook andere creatieve uitspattingen niet uit de weg gaat. Solo of in samenwerking met andere begaafden, zucht. Maar vooruit komt die dan, een beetje over mezelf.

My Little Pony’s

Onrustig zit ik achter het beeldscherm te wachten, of moet ik vóór het beeldscherm zeggen, tot ik een fantastische brainwave krijg. Iets over jezelf schrijven is toch wat ingewikkelder dan over ieder ander. Al helemaal als het ook nog een beetje ‘leuk’ moet zijn en het niet een saaie opsomming is van je huidige staat van doen. Ja, personages bedenken dat kan ik wel. Als kind al kon ik uren bezig zijn om verhalen te bedenken, te tekenen of te knutselen. Mijn kamer van toen zag er uit als alsof er een tornado doorheen was geraasd. Ik deed gerust meerdere projectjes tegelijk. Aan de ene kant van de kamer tekenen en knutselen, in die andere hoek iets met My Little Pony’s en mijn eeuwige liefde voor het opkweken van planten op alle overige plekken. Misschien heb ik wel multitasking uitgevonden of in ieder geval de georganiseerde chaos.

Linda van Moerkerken
Linda van Moerkerken

Mijn lieve wederhelft ziet heden ten dage alleen maar de chaos, gelukkig is hij wel van het opruimen, blijkbaar opposites attract. Ik probeer echt wel mee te denken in hoe het beter kan. Dat mag ook wel als er ook nog twee schatjes van zonen (van twee en bijna vijf) rondlopen. Waarvan de een goed is in rommel maken en de ander goed is in rommel opruimen. Tja, ze zijn erfelijk belast. Ooit heb ik me laten vertellen dat creatieve mensen nu eenmaal goed gedijen in chaos. Wat dan natuurlijk alleen chaos is in andermans ogen. Zoiets? Enfin, lang verhaal kort, ik hou van tekenen, knutselen, doe soms ook nog wat met fotografie en als het even kan ben ik lekker aan het wroeten in mijn tuin. Dat dus.

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

5 gedachten over “Een beetje over mezelf

  1. En als je dan zo ver weg woont leer je op deze manier toch weer iets over je lieve schoondochter????????

  2. Hoi Linda, er ligt dan niet overal rommel; het zijn allemaal ideeën!
    Gewoon doorgaan dus!
    liefs renée (tante)

  3. Een leuk stukje lieve Linda. Graag een vervolg.

  4. We want more!!!

  5. Lieve Lin, wat een leuk stukje! Heb je dus geen 10 jaar ervaring voor nodig 😉 We houden van jouw chaos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *