Nog 1 nachtje slapen…

Billy's fab-five
Billy’s fab-five

Nog 1 nachtje slapen… En ben ik dan écht jarig? Omdat Billy in de herfstvakantie jarig is, maken we er een hele feestweek van. Op zondag is het de dag van ballonnen blazen, het bloemen schikken, het pre-feliciteren en de eerste pakjes. Op maandag is het De Dag en trekt De Broer een fles roze bubbels open. Je zus wordt natuurlijk maar een keer fab-five! Zelf voelt ze het verschil tussen 4 en 5 nog niet helemaal.

Op dinsdag bakken we een nieuwe taart om die op woensdag met weer andere felicitanten aan te snijden. Dat begint al meer als 5 te voelen! Op donderdag maken we snoepzakjes voor haar allereerste echte kinderfeestje dat ‘Nog 1 nachtje slapen’ is! Vrijdagmiddag zit de tafel vol kleuters die feesthoedjes gaan maken, zodat ze het fab-five zijn écht kan geloven.

Waar is het feestje
Waar is het feestje

En het feest is nog lang niet voorbij. Want ook voor mij is het ook nog 1 nachtje slapen… En dan leg ik de laatste hand aan het schilderij dat dit jaar de basis wordt voor de nieuwe feestdagenkaart! Want over 66 nachtjes (ofwel: 10 vrijdagen) slapen is het alweer Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *