Plofjes: de nieuwe kaart voor de feestdagen!

Plofjes in het bos
Plofjes in het bos

Het aftellen kan beginnen. Nog maar 8 zondagen en het is Kerst! Om mijn nieuwe poëziekaart voor de feestdagen op tijd af te hebben, begon ik in de zomer aan het schilderen van dit winterse tafereel waarin de de dag zich opdoft met plofjes sneeuw. Met het begin van de herfst had ik ook de tekst van het gedicht compleet, speciaal voor jou én degene aan wie jij de kaart verstuurt. En met het begin van de wintertijd is ook het design af met twee lettertypes die aansluiten bij de vos die zich tussen de bomen verstopt en de plofjes sneeuw. Kijk maar eens goed naar de titel! En wie raadt de naam van de lettertypes die ik heb gebruikt?

Plofjes‘ is alweer feestdagenkaart nummer vier. Na de sneeuwpop, de sneeuwvlokken en de stralende ster maken deze oh dennebomen het kwartet compleet. De kaarten zijn blanco aan de binnenkant, zodat je alle ruimte hebt voor ook je eigen tekst. En er is nóg meer keus!

Want behalve mijn eigen kerstkaarten vind je in Le Marché ook een lieve kerstengel en een olijke sneeuwpop van La Vie Vita. Nieuw in de collectie zijn dit jaar ook de sfeervolle Mr Deer kerstkaarten van Paper Mints met craft enveloppen. En wat vind je van de pictische knoop van mijn schilderjuf Geertrui Monshouwer op een kaart die je zelf in elkaar kunt vouwen?

Welke kaart je ook kiest – alle combinaties zijn mogelijk – je krijgt je bestelling feestdagenkaarten feestelijk verpakt thuis. En als je meer dan vijf kaarten bestelt, krijg je ze met een leuke korting die wordt verrekend in je winkelmand. Zo begint het feest meteen bij jou op de mat!

Ben je trouwens nog op zoek naar een mooi cadeau voor onder de boom? Op Le Marché vind je ook de mooie handgemaakte sieraden van MaatKwadraat en Elly van Heiningen om jezelf mee op te doffen.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *