Nieuwe kaarten!

Het is tijd voor een bloemetje voor de zorg! En daarom combineerden kunstenares Anne Latupeirissa*) en ik haar beeld en mijn woorden tot deze serie feel good kaarten onder de naam ‘Passiebloem’. Van de opbrengst verrast project Passiebloem de Covid-zorgmedewerkers van het UMC Radboud met een bloemetje en een kaart. Als het hopelijk storm loopt, dan brengen we ook andere ziekenhuizen een bloemetje. Anne en ik vinden het een initiatief om te laten bloeien en hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt!

Het zijn enkele kaarten met een blanco achterkant voor jouw eigen tekst. De kaarten kosten € 7,50 voor een set van 5 kaarten. Bij aankoop van 2 setjes ontvang je gratis een kunstkaart van Anne. De verzendkosten voor 1 setje van deze prachtige kaarten zijn € 1,90 en voor 2 pakketjes zijn die € 2,90. Aanrader. Want dan heb je vijf kaarten om zelf te houden en vijf om te versturen of cadeau te doen. Wil je de kaarten bestellen? Lief, leuk en tof! Laat het me weten via mijn e-mail info@minkemaat.nl.

*) Anne ontwierp de cover van mijn eerste boek, Meifeest. Dus toen ze met dit mooie idee kwam en mij vroeg om mooie woorden voor bij haar kunst, was het meteen een ja, ik wil. En zo maken we in mei hopelijk jou en veel andere mensen blij!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *