Blues to bright

‘Blues to bright’, onze nieuwe song is uit! Gezongen door de lovely Cleo Vlogman. De song vraaaaaagt om de autoraampjes open, heerlijk toeren en alleen stoppen voor een aardbei/frambozenijsje en een dansje doen onder roze bloesems. Maar de realiteit is anders. We zitten met het koude voorjaar meer binnen met de ramen dicht… Toch laat ik de song graag al aan je horen. Je kunt ‘Blues to bright’ op alle muziekkanalen vinden, waaronder ook op Spotify via deze link. Mijn tip: zet de verwarming iets hoger en haal je meest roze outfit uit de kast en dans je dan warm in je woonkamer! Misschien heb je nog wel ergens een roze zonnebril, net als Cleo hier op de cover van haar single? *)

De bijbehorende videoclip laat door het koude voorjaar nog op zich wachten. De roze bloesems kwamen er uiteindelijk wel, maar de wereld voelde nog niet zoals het ‘bright’ uit de song. Om daarin zangeres Cleo in een cabrio te zien rond te rijden met de wind op je wangen en de rotonde voor de fun twee keer te nemen. De dagen waren te grijs. De natuur te ingetogen nog. Op mijn Insta kun je wel deze korte video die we onderweg in onze vakantieweek opnamen – check hier ook het bijbehorende blog – bekijken, waarin je het gevoel kunt ervaren van hoe de song bedoeld is! Hopelijk word jij van song & beeld net zo vrolijk als ik. Let me know!

🌸 Minke

*) De foto op de cover maakten we op een zeldzamer zonnig moment dit voorjaar. Van die ochtend werden we sowieso vrolijk. Want styliste Melinda van MnPakkieAn kwam gezellig langs in de studio met ‘Blues to bright’ outfits en deed de funky visagie voor Cleo. Let the lente begin!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *