POEZIE OP DE RADIO

Morning Angels,

In de Poëzieweek maakten Fanuel en ik een radiospecial voor op Grumpy Dutch Radio, waarin we de prachtige songs van Het is Overal – Poëzie op muziek in een uur voorbij lieten komen. De special kwam in deze week twee keer op de radio en je kunt hem nu terugluisteren via YouTube. We kregen al veel enthousiaste reacties, dat de songs nu zo fijn op een rijtje staan en dat we er zo leuk over vertellen tussendoor. Dus: DANK als je al luisterde! En heb je het gemist? Dan luister je op jouw moment terug via deze link naar YouTube.

De Grumpy Dutch Radiozender (luisteren via internet, dus op je laptop, tablet of telefoon) bestaat nog niet zo lang, dus daarom vertel ik je er in mijn vorige blog wat extra’s over, dat lees je hier. Ik vind het supertof om mijn eigen woorden nu terug te kunnen horen op deze manier! Want tussen de bekende Nederlandse of Engelstalige nummers van Nederlandse bodem, komt er ook volop muziek van talent uit onze eigen studio langs, waarvoor ik regelmatig meeschrijf.

Leuk bruggetje naar die van jou: want op zondag 14 februari maak ik tussen 10 en 12 het programma ‘Love is in the Air’, waarvoor je verzoekjes voor songs kunt aanvragen. Én me jouw liefdesboodschap voor jouw Valentijn kunt laten weten. Die laten we inspreken door een hele bijzondere stem… Dus pak je kans en schrijf jouw woorden op papier en mail/app of DM ze me!

X, Minke

Eén reactie

  1. Je interview donderdag vond ik erg goed,wat doe je dat professioneel en en natuurlijk ,je hebt ook een hele mooie stem,fijn om naar te luisteren 👏🏼💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *