ON AIR MET PIET

Morning Angels,

Wisten jullie al… van onze nieuwe radiozender grumpydutchradio.nl? Via internet – dus op je laptop, tablet of telefoon – kun je 24/7 luisteren naar al het moois dat muzikaal Nederland te bieden heeft. En dat kan ook Engels/anderstalig zijn of juist van over de grens, maar dan wel Nederlands. Bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits en verborgen pareltjes. Van Frank Boeijen tot Kensington en van Doe Maar tot Armin van Buuren. Met tussendoor ook – en dat is supertof natuurlijk! – het talent uit onze studio, waarvoor ik regelmatig meeschrijf aan songs.

Je kunt naar radioprogramma’s met toffe dj’s luisteren op dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagavond tussen 20 en 22 uur. En er zijn specials, zoals van ‘Het is overal’, dat je op zondagmorgen 31 januari tussen 10 en 11 kunt beluisteren! Fanuel en ik laten daar de mooiste songs van Het is overal aan je horen en vertellen je de #behindthescenes (lees hier het blog). Zondag 14 februari maak ik tussen 10 en 12 het programma ‘Love is in the Air’, waarvoor je verzoekjes kunt aanvragen. Én me jouw liefdesboodschap voor jouw Valentijn kunt laten weten. Die laten we inspreken door een hele bijzondere stem…

Maar eerst ben ik vrijdagavond 29 januari tussen 20 en 22 uur te gast bij mijn Piet in zijn wekelijkse programma op vrijdagavond, Piet is on Air. Perfecte timing in de Poezieweek die als thema ‘Samen’ heeft dit jaar. Dus samen draaien (poëzie)plaatjes voor jou! Je kunt deze episode inmiddels terugkijken via deze link op YouTube. En drinken ondertussen uit deze supercoole mok, die jij ook op je koffietafel kunt krijgen. Hij is hysterisch oranje met groen, om vrolijk van te worden als je je koffie, thee of warme choc eruit drinkt. Met de aankoop van jouw mok support je de kakelverse radiozender en geef je nieuw talent dat vaak niet zo makkelijk op de radio kan komen een kans!

Geen plek meer op je koffietafel of is een mok niet your cup of tea? Je kunt je favoriete radiostation ook met een Big, Medium of Small bijdrage sponsoren. Check op de site van Grumpy Dutch hoe! Of je bestelt je mok easy in mijn shop, nu je hier toch bent.

X, Minke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *