Van Sint naar Santa

Pakje op en in
Pakje op en in

Sint vermijdt dit jaar de Sintstress en viert daarom zijn verjaardag al een dag eerder met ons. Pakjesavond wordt pakjesochtend en dat bevalt Donald en Billy wel. Zo ligt er een hele zondag voor ze om te spelen met Al Die Pakjes! Billy is dolblij met haar 500 Frozen stickers, maar jammergenoeg plakken ze al uit zichzelf. Zo komt haar nieuwe roze Pritt-stift niet meteen van pas. En ook mijn Sintcadeau – de allereerste A3-poster*) van een van mijn kaarten is klaar! – plak je niet met Pritt op de muur, maar met gouden glittertape.

Donald gaat op vakantie in eigen huis en speelt een spel om Europa te leren kennen. Ondertussen hoopt hij dat het snel donker wordt om een uitstapje naar het heelal te maken en met zijn nieuwe telescoop naar de sterren aan de winterfrisse hemel te kunnen kijken. En Tommy verscheurt heel zoet al het pakpapier tussen zijn voorpoten tot kleine snippers. Zo maakt hij van de woonkamer een winterwonderland.

Plofjes poster
Plofjes poster

Om in die sfeer te blijven, zetten we de kerstboom vast op. Nu Sint het goede voorbeeld heeft gegeven, vermijden ook wij vast de kerststress. Omdat het zulk heerlijk weer is, doffen we de tuin op met honderden lichtjes. Mochten de sterren zich vanavond niet laten zien, dan kan Donald altijd nog op al die lichtjes inzoomen.

*) Wil je ook een poster van Plofjes aan de muur? Je bestelt hem voor € 12,50 (excl. verzendkosten) in mijn webshop en krijgt hem in een handige brievenbuskoker thuis. Ondertussen ligt de bestelling van meer kaarten als poster bij de drukker en volgen spoedig ook Pluk de dag, Wat was, Paklijst, Van jou houden, Oh happy day, Af en toe en Over op A3-formaat. Leuk als cadeau voor onder jouw boom?

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *