De B van …

Billy Ballerina
Billy Ballerina

Met Sinterklaas op komst en een dochter die in groep 2 nu de letters begint te ontdekken, zijn chocoladeletters de leukste letters die er te krijgen zijn! Wit, melk, puur, met pepernoten, popcorn, discodip of met Glühwein. Al is die laatste niet direct een aanrader als je vijf bent… De letter B is deze week favoriet om Bijzondere redenen.

Zo gaan Billy en de andere danskleuters tijdens hun Balletles in Marjoleins Dance Studio op de foto door Patrick Kool fotografie. Ze mogen een prachtig Balletpakje aan, hun haar en visagie worden gedaan en hun licht & houding worden gecheckt. En zoals je ziet, is het ook de B van serious Business, zo’n fotoshoot.

Donald B-diploma
Donald B-diploma

Maar er was meer. Deze week haalde Broer Donald zijn tweede zwemdiploma en daarmee werd het ook de B van Beretrots. En: Beter dan zijn moeder. Want die heeft na haar eigen B-diploma nooit meer gedoken en kan niet Borstcrawlen. Zelf is hij Bijzonder Blij met dit diploma want nu zijn de wekelijkse zwemlessen voorBij en kan hij gewoon lekker vrij gaan zwemmen en over de kop wanneer hij wil!

Op zijn verlanglijstje in de schoen staat dan ook een kaartje voor het tropische zwemparadijs. En een nieuwe zwemBroek. Want de kikker, vis, eend en dolfijn die ik daar keurig op heb genaaid als hij ze de afgelopen jaren had verdiend, zijn ineens zo passé. Dat geldt dit jaar gelukkig nog niet voor Sint & Piet zelf 🙂

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *