Teddy talks #1

Hij_was_het_niet
Hij was het niet

Hij is klein, maar groeit een kilo per week. Hij is zacht, met scherpe tandjes. Hij is een feest, hij is een beest. Onze wereld door zijn ogen is om je tanden in te zetten. Je neus diep in te begraven. En bij ieder nieuw geluid je oren te laten klapperen. Mag dit, mag dat? En dit? En dat? Dit-dat-dit-dat-en-dan-nu-een-dwazig-dutje.

De kussens OP de bank, dat geloof je toch niet? Het kleed ligt echt niet goed zo hoor. Kijk, ik herschik het met plezier voor je. De schooltassen kunnen nog beter dicht. Wacht, ik help je ze uitpakken. De dop heb ik er zo af! Die pantoffels? Die horen daaaar toch niet te liggen. En de waterbak is niet voor met vier poten tegelijk, echt niet? Het staat zo artistiek op de vloer!

Feest!
Feest!

En op de dag dat Tommy zijn 11e verjaardag had zullen vieren, blazen we een eerste ballonnetje voor Teddy. Pootjes erin. Knal. Tanden erin. Knal. Je lippen zacht om het tuutje? Yes, dan is het feest! Onze Teddy is thuis. Het is heerlijk om weer stippels te tellen. Zijn zachte oren te aaien. En met zijn staart mee naar de wereld te zwaaien.

Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *